Η ISOMAT Μεγάλος Χορηγός στο Building Show 2024 από το ΚΤΙΡΙΟ

Εκπροσωπώντας διαχρονικά την καινοτομία και την τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό κλάδο, η ISOMAT στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός την 3η ημερίδα του Building Show, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από την εταιρεία ΚΤΙΡΙΟ Εκδόσεις και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Η φετινή εκδήλωση με τίτλο «Τεχνικές Εταιρείες & Αρχιτεκτονικό Έργο» αποτελεί μία σπουδαία συνάντηση επαγγελματιών για την πορεία των κατασκευών στην Ελλάδα και έχει σκοπό να αναδείξει τον ρόλο της κάθε σύγχρονης τεχνικής εταιρείας, αλλά και την ανάγκη για δημιουργική και εύφορη συνεργασία με τον αρχιτέκτονα, για την υλοποίηση ποιοτικών έργων υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν εξέχουσες τεχνικές εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία, με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από τις τάσεις των κατασκευών και τις νέες πρακτικές. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες γύρω από τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της επαγγελματικής τους θέσης τους αναφορικά με την κατασκευή ποιοτικών και βιώσιμων κτιρίων. Δηλώστε συμμετοχή στο Building Show 2024 και μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ωράριο Λειτουργίας

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 στις 18:00

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα «Ν. Σκαλκώτα»