Η ISOMAT «έτρεξε» για καλό σκοπό στον NFL Athens

Το Σάββατο 13 Μαΐου, η ISOMAT μέσω της εθελοντικής μας ομάδας, ISOMAT SUPER TEAM, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν για καλό σκοπό στον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, «No Finish Line Athens»!

Ο «No Finish Line Athens» ανήκει στην παγκόσμια και βραβευμένη σειρά αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα «No Finish Line Global Series» και φέτος πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ. Εκεί, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να περπατήσουν και να αθληθούν χωρίς περιορισμό, καταγράφοντας χιλιόμετρα που η διοργάνωση μετατρέπει σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η ISOMAT ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία πραγματοποιεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Ευθύνης υπό τον τίτλο «ISOMAT από καρδιάς»! Στα πλαίσια αυτά, εδώ κι έναν χρόνο έχει δημιουργήσει και την εθελοντική ομάδα «ISOMAT SUPER TEAM» προάγοντας στους εργαζομένους της τις αξίες του εθελοντισμού, της προσφοράς και του ευ αγωνίζεσθαι.

Συμμετέχουμε – Προσφέρουμε μαζί για το παιδί!