Η ISOMAT διακρίθηκε για την επιχειρηματική και βιομηχανική της αριστεία στα βραβεία Made in Greece Awards 2019

Η ISOMAT τιμήθηκε με δύο σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία Made in Greece Awards 2019, τα οποία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα “Banquet” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία έλαβε Gold Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας, το οποίο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ISOMAT κ. Θάνος Τζιρίτης, και Silver Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας, το οποίο παρέλαβε η Marketing Manager της εταιρίας κα Ιωάννα Τζιρίτη.

Τα βραβεία Made in Greece διοργανώνονται για 4η χρονιά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση παραγωγικών επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.

Βασικά κριτήρια αξιολόγησης των συμμετεχουσών εταιριών αποτέλεσαν, μεταξύ άλλων, η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών, η καινοτομία, διαφοροποίηση και βιομηχανική εξέλιξη, η διακεκριμένη παρουσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη, τα διεθνή δίκτυα διανομών, το ισχυρό brand name, οι διεθνείς διακρίσεις, η κοινωνική προσφορά αλλά και ο βαθμός ελληνικής προστιθέμενης αξίας.

Στη λαμπρή τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κλάδου, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παραγωγικών τάξεων και βιομηχανικών συνδέσμων, αλλά και μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

βραβεία made in greece 2019