Η ISOMAT στους TRUE LEADERS του 2015

Η ISOMAT, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διακρίθηκε με το βραβείο TRUE LEADERS, επιβεβαιώνοντας την θέση της ανάμεσα στους αληθινούς ηγέτες της ελληνικής οικονομίας.

Η λαμπρή τελετή έλαβε χώρα στις 16 Νοεμβρίου 2016, υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου, ενώ το βραβείο για την ISOMAT παρέλαβε ο Διευθυντής των Εγκαταστάσεων Αθηνών.

Τα βραβεία TRUE LEADERS διοργανώθηκαν από την ICAP Group, τη μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA).

Από ένα σύνολο 14.000 επιχειρήσεων, μόνο 58 εταιρείες και 13 όμιλοι πληρούν τα κριτήρια για το οικονομικό έτος 2015, που μπορούν να λάβουν τον χαρακτηρισμό του «True Leader» της αγοράς, επειδή κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να διακριθούν ταυτόχρονα στα εξής:

  1. Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 Ομίλους για το 2015, με κριτήριο κατάταξης το EBITDA.
  2. Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2014 στο 2015.
  3. Έχουν υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνεται από Α1 έως Β2).
  4. Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους, με βάση τον τζίρο τους.

img_8433