Νέο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «ISOMAT Ιnterns»

Στην ISOMAT λατρεύουμε τις φρέσκες ιδέες των νέων ανθρώπων και μας αρέσει να εξελισσόμαστε μέσα από αυτούς, ενώ κι εμείς παράλληλα τους στηρίζουμε στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα!

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «ISOMAT Ιnterns»! Μέσω του προγράμματος αυτού δίνουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά, χωρίς ακόμα καμία εργασιακή εμπειρία, να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες αλλά και να φέρουν τις «out of the box» ιδέες τους σε ένα δυναμικό και οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον ενός σταθερά αναπτυσσόμενου πολυεθνικού Ομίλου.

Από το Μάιο 2022, η ISOMAT απασχολεί στο πλαίσιο του προγράμματος «ISOMAT Ιnterns» 8 νέους ανθρώπους, διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι εκπονούν την πρακτική τους άσκηση σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως στην Έρευνα & Ανάπτυξη, το τμήμα Μάρκετινγκ, τις Προμήθειες, τα Logistics και την Οικονομική Διεύθυνση. Οι ISOMAT Ιnterns είναι οι άνθρωποί μας και για τον Όμιλο ISOMAT, οι άνθρωποι αποτελούν το πολυτιμότερο του κεφάλαιο και η κινητήριος δύναμη για την επιτυχία και την εξέλιξή του.

H ομαδικότητα, το πνεύμα συνεργασίας όπως άλλωστε και το πάθος για μάθηση, είναι ορισμένες από τις αξίες των ανθρώπων μας. Η έμφαση που δίνουμε στην εκπαίδευση και τη συνεχή εξέλιξή τους, μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας να παραμένουμε η πρώτη επιλογή σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Στεκόμαστε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή και υποστηρίζουμε με πράξεις την επαγγελματική τους ανέλιξη.

WE LEARN TOGETHER – WE WORK TOGETHER – WE GROW TOGETHER