Ο 3ος κύκλος πρακτικής άσκησης «ISOMAT Interns» είναι γεγονός!

Η ISOMAT, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων «ISOMAT FOR THE NEW GEN», ξεκίνησε ήδη από τον Απρίλιο του 2023 τον 3ο κύκλο πρακτικής άσκησης «ISOMAT Interns», με τους τελευταίους Interns του 3ου κύκλου να προστίθενται πρόσφατα στο δυναμικό της εταιρείας. Μέσω του εν λόγω προγράμματος, η ISOMAT δίνει την ευκαιρία σε νέες και νέους, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο των σπουδών τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον ενός πολυεθνικού Ομίλου, αναλαμβάνοντας πλήρεις αρμοδιότητες. Ταυτόχρονα, η ίδια η εταιρεία έχει την ευκαιρία να έρχεται σε επαφή με τη νέα γενιά, αξιοποιώντας τις «out of the box» ιδέες των νέων ανθρώπων και να ανακαλύπτει ταλέντα που μπορεί να εντάξει μετέπειτα στο δυναμικό της.

Οι 6 νέοι Interns διαφορετικών ειδικοτήτων πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση απασχολούμενοι σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, όπως η Οικονομική Διεύθυνση, το τμήμα Προμηθειών και το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, δίνοντας τη δική τους φρέσκια ματιά στην καθημερινότητα της ISOMAT.

Όραμά μας είναι να παραμένουμε η πρώτη επιλογή των νέων σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, υποστηρίζοντας τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα και συμβάλλοντας ενεργά σε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες και προοπτικές ανέλιξης!

WE LEARN TOGETHER – WE WORK TOGETHER – WE GROW TOGETHER