Η ISOMAT καλωσορίζει τους Interns ενός ακόμα κύκλου πρακτικής άσκησης!

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων «ISOMAT For The New Gen», ξεκίνησε ήδη ο νέος κύκλος πρακτικής άσκησης «ISOMAT Interns», με 7 νέους ISOMATers να εντάσσονται στο δυναμικό της εταιρείας. Μέσω της δράσης αυτής, η ISOMAT επενδύει ουσιαστικά σε νέες και νέους που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αναλαμβάνοντας πλήρεις αρμοδιότητες στο συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον ενός Ομίλου με πολυεθνικό χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, και η ίδια η εταιρεία έχει την ευκαιρία να φέρει τις out of the box ιδέες νέων ανθρώπων στο εργασιακό της περιβάλλον, αλλά και να τους εντάξει ως μόνιμο προσωπικό στη συνέχεια!

Οι νέοι Interns διαφόρων ειδικοτήτων, που ξεκίνησαν ήδη την πρακτική τους άσκηση φέρνοντας την φρέσκια οπτική τους, απασχολούνται σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, όπως είναι η Διεύθυνση Παραγωγής, η Οικονομική Διεύθυνση, το τμήμα HR, το τμήμα Operations, το τμήμα Logistics και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων & Ασφάλειας.

Όραμά μας είναι να παραμένουμε η πρώτη επιλογή των νέων σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, υποστηρίζοντας τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα και συμβάλλοντας ενεργά σε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες και προοπτικές ανέλιξης!

WE LEARN TOGETHER – WE WORK TOGETHER – WE GROW TOGETHER