Η ISOMAT συμμετείχε στη 12η HORECA 2017

Η ISOMAT συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση HORECA, η οποία διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2017.

Στο περίπτερο της ISOMAT, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες προϊοντικές λύσεις της εταιρίας, στις οποίες περιλαμβάνονται τα νέας γενιάς προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας, η σειρά χρωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ISOMAT COLOR SYSTEM, τα πολυουρεθανικά συστήματα για στεγάνωση ταράτσας ISOMAT PU SYSTEMS και το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM.

Η έκθεση HORECA αποτελεί τη μεγαλύτερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ. Η φετινή έκθεση χαρακτηρίστηκε ως η πιο πετυχημένη όλων των εποχών, λόγω της αυξημένης προσέλευσης κατά 20% σε σύγκριση με πέρυσι, και τη συμμετοχή 125.000 επαγγελματιών και 48.000 επιχειρήσεων από τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού. Σημαντική ήταν και η παρουσία επισκεπτών από την ελληνική περιφέρεια, την Κύπρο, τα Βαλκάνια και τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.

Το ενδιαφέρον αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, κατασκευαστών και ξενοδόχων συγκέντρωσε ο αναβαθμισμένος τομέας HOTEL BUILD & DESIGN. Στο ανανεωμένο αυτό forum παρουσιάστηκαν πρότυπες αρχιτεκτονικές λύσεις, καινοτόμες τεχνικές εφαρμογές αλλά και προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου.