Η ISOMAT στην ‘Εκθεση Construct Canada 2016

Η ISOMAT, σε συνεργασία με την Akrobond, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στον Καναδά, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “Construct Canada”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Metro Toronto Convention Center, στο Τορόντο του Καναδά.

Σας περιμένουμε στο booth 925, όπου η ISOMAT θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης μία ευρεία γκάμα προϊοντικών λύσεων για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή, στις οποίες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα πολυουρεθανικά συστήματα για στεγάνωση ταράτσας, η σειρά προϊόντων για εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας, αλλά και οι επιστρώσεις δαπέδων.

construct-canada-2016-gr

Η 28η ετήσια Διεθνή Έκθεση “Construct Canada” θα διεξαχθεί στο στο Συνεδριακό Κέντρο Metro Toronto Convention Centre, παράλληλα με την “PM Expo”, τη “Homebuilder & Renovator Expo” και την “World of Concrete Pavilion” στη νότια πτέρυγα (South Building), και την “IIDEXCanada” στη βόρεια πτέρυγα (North Building). Ο συνδυασμός των παραπάνω εκθέσεων συνιστά το περίφημο “Building Show”, τη μεγαλύτερη διοργάνωση για τη δικτύωση και εκπαίδευση των απασχολουμένων στους κλάδους της κατασκευής και της διακόσμησης. Στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστούν πάνω από 1600 καινοτόμα κατασκευαστικά προϊόντα, ενώ θα παρευρεθούν εκατοντάδες διεθνείς εκθέτες και 500 ομιλητές. Παράλληλα, θα διοργανωθούν 350 διαπιστευμένα σεμινάρια, όπου θα παρουσιαστούν βέλτιστες μέθοδοι για την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών και προϊόντων.

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:
30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου: 8:00-17.00
2 Δεκεμβρίου: 9:00 – 13:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.constructcanada.com.