Η ISOMAT στη διεθνή διαδικτυακή έκθεση The Big 5 Digital Festival Global

Η ISOMAT θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση The Big 5 Digital Festival Global, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2020, 11:00 με 18:00 GST (ώρα Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων).

Επισκεφτείτε το ψηφιακό περίπτερο της ISOMAT και μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων της εταιρίας για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο. Μέσω της πλατφόρμας, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών μας ή να προγραμματίσετε μία διαδικτυακή συνάντηση μαζί τους και να σας ενημερώσουν μεταξύ άλλων για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία, τα πολυασπαρτικά προϊόντα ταχείας ωρίμανσης (ψυχρή πολυουρία) για στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών και δαπέδων, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet), καθώς και τις επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Η Big 5 Digital Festival Global αποτελεί τη διαδικτυακή συνέχεια της καθιερωμένης έκθεσης The Big 5, στην οποία η ISOMAT συμμετέχει εδώ και 6 συναπτά έτη. Η ψηφιακή διοργάνωση στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση της παγκόσμιας κατασκευαστικής κοινότητας εν μέσω των συνεπειών που έχουν πλήξει τον κλάδο λόγω της πανδημίας του COVID-19. Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, η Big 5 Digital Festival Global θα προσφέρει έναν χώρο συνάντησης, διαλόγου και ανταλλαγής καινοτόμων γνώσεων για περισσότερους από 500 κορυφαίους παγκόσμιους εκθέτες από τον χώρο της δόμησης και της κατασκευής.

Περιηγηθείτε στο διαδικτυακό μας περίπτερο εδώ: www.thebig5.ae/thebig5digitalfestival/isomat

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: www.thebig5.ae/thebig5digitalfestival

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις της ISOMAT, επισκεφτείτε το www.isomat.gr