Η ISOMAT συμμετείχε στη διεθνή έκθεση BAU 2017

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ISOMAT για δεύτερη φορά στην έκθεση BAU, την κορυφαία διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων, που διεξήχθη από τις 16 έως τις 21 Ιανουαρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Messe München, στο Μόναχο της Γερμανίας.

Το πλήρως ανανεωμένο και καινοτόμο περίπτερο της ISOMAT, επισκέφθηκε πλήθος επαγγελματιών από όλα τα μέρη του κόσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των προϊόντων και τις ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις που προτείνει. Μηχανικοί, εργολάβοι, εφαρμοστές, έμποροι και ιδιώτες ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης ταράτσας και μπαλκονιών, τα νέας γενιάς προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας και τις επιστρώσεις δαπέδων.

Με τη συμμετοχή της στην BAU, η ISOMAT έρχεται να ενισχύσει την παρουσία της τόσο στη γερμανική όσο και στη παγκόσμια αγορά. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ διαθέτει θυγατρικές παραγωγικές εταιρείες στη Ρουμανία και τη Σερβία, αλλά και εμπορικές θυγατρικές στη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Ρωσία και τη Σλοβενία.

Η BAU συνιστά την κορυφαία διεθνή έκθεση του κλάδου της αρχιτεκτονικής και των δομικών υλικών. Η φετινή διοργάνωση έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, συγκεντρώνοντας πάνω από 250.000 επισκέπτες και 2.120 εκθέτες από 45 χώρες. Επιπλέον, η σημασία της BAU ως σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου αποτυπώνεται στην προσέλευση πάνω από 80.000 επισκεπτών από χώρες εκτός Γερμανίας, με κυριότερες την Τουρκία, τη Ρωσία και την Κίνα.

Επόμενος σταθμός της ISOMAT αποτελεί η έκθεση HORECA, στην Αθήνα, η οποία θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2017.

_DSC3407-2_web