Η ISOMAT διακρίθηκε σε 4 κατηγορίες στα Home Improvement Awards 2024

Η ISOMAT, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Home Improvement Awards 2024 από την Karydakis Media, διακρίθηκε κατακτώντας 4 βραβεία, ανάμεσα σε πληθώρα συμμετοχών από καταξιωμένες ελληνικές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού και της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής, η ISOMAT κέρδισε το GOLD award στην κατηγορία «Δάπεδα» με τα ολοκληρωμένα συστήματα πισίνας τύπου παραλίας beach-entry pools (Sand Carpet & Pool Flake Coating), το SILVER award στην κατηγορία «Packaging & Συσκευασία» με το rebranding της σειράς των επαλειφόμενων πολυουρεθανικών στεγανωτικών προϊόντων της, και δύο BRONZE awards, το ένα στην κατηγορία «Social Media» με την ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια «Και από… CHROMAτάκι;» και το δεύτερο στην κατηγορία «Above the Line» με την 360° επικοινωνία του 100% πολυουρεθανικού, επαλειφόμενου στεγανωτικού ταρατσών ISOFLEX-PU 500.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε μία βραδιά αφιερωμένη στην επιβράβευση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας με παρουσία εκπροσώπων των σπουδαιότερων εταιρειών της Home & Garden αγοράς, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Μουσείο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, στην Αθήνα. Ο δημοφιλής θεσμός βράβευσης της προϊοντικής καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην επικοινωνία για τον κλάδο των εργαλείων και μηχανημάτων, των χρωμάτων, των δομικών υλικών και του εξοπλισμού βελτίωσης και διαμόρφωσης για το σπίτι και τον κήπο, διοργανώθηκε για 12η συνεχή χρονιά, ως μετεξέλιξη του θεσμού «DIY Προϊόντα της Χρονιάς».

Ως εταιρεία που τοποθετεί την καινοτομία στον κορμό της ταυτότητας και της στρατηγικής της, η ISOMAT εστιάζει στη συνεχή ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Η φιλοσοφία αυτή επεκτείνεται σε όλο το φάσμα των διαδικασιών της και αποτυπώνεται μέσα από τον 360° στρατηγικό προγραμματισμό που υλοποιείται με την κυκλοφορία του εκάστοτε προϊόντος.