Η ISOMAT συμμετέχει γι’ άλλη μια χρονιά στην CONSTRUMAT 2024

Η ISOMAT επιστρέφει γι’ άλλη μια χρονιά στη διεθνή διοργάνωση της CONSTRUMAT στη Βαρκελώνη, μία από τις δημοφιλέστερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου που προσελκύει χιλιάδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, η οποία θα λάβει χώρα στις 21 με 23 Μαΐου 2024, στο Gran Via Venue (Hall 2, Stand E193).

Η έμπειρη ομάδα της ISOMAT θα βρίσκεται εκεί, έτοιμη να συστήσει στους επισκέπτες της διοργάνωσης τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει με γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις και τη βιώσιμη ανάπτυξη, σε ένα τριήμερο γεμάτο έμπνευση, πρωτοποριακές ιδέες και κατασκευαστικές λύσεις, σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του κλάδου διεθνώς. Για φέτος, η διοργάνωση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που θέτουν σε πρώτο πλάνο την ανάγκη για βιωσιμότητα στις κατασκευές.

Στη φετινή διοργάνωση, το τμήμα Τεχνικών Εφαρμογών & Εκπαιδεύσεων της ISOMAT θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρίας με καθημερινές LIVE εφαρμογές προϊόντων, ενώ θα συμμετάσχει και στο ειδικά διαμορφωμένο Workshop της έκθεσης με LIVE εφαρμογές στις 22/05 (12:20-13:20).

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από τα κορυφαίας ποιότητας πολυουρεθανικά συστήματα στεγανοποίησης & επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα, ταχείας ωρίμανσης συστήματα στεγανοποίησης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία τόσο θερμού ψεκασμού όσο και ψυχρής εφαρμογής (πολυασπαρτικά), τα συστήματα στεγανοποίησης για φυτεμένα δώματα, τα στεγανωτικά κονιάματα για μπάνια και υγρούς χώρους, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις για στεγανοποίηση πισινών. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν επίσης και τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, για ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων. Επιπλέον, από το περίπτερο της ISOMAT δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα συστήματα κόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων για μεγάλα πλακάκια και σύγχρονους χώρους μπάνιου, οι εποξειδικές επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων και φυσικά τα διακοσμητικά δάπεδα που έχει αναπτύξει η εταιρεία, όπως η μεσογειακής αρχιτεκτονικής πατητή τσιμεντοκονία, το vintage αισθητικής δάπεδο Terrazzo, το μοντέρνο δάπεδο Flake Flooring, αλλά και τα ολοκληρωμένα συστήματα για πισίνες τύπου παραλίας beach-entry pools (Sand Carpet & Pool Flake Coating).

Πληροφορίες Διοργάνωσης

Τρίτη 21 Μαΐου έως και Πέμπτη 23 Μαΐου

09:30 – 18:00

Gran Via Venue, Barcelona

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης