Η ISOMAT συμμετέχει για 1η φορά στην CONSTRUMAT 2023 στη Βαρκελώνη

Η ISOMAT συμμετέχει για 1η φορά στην CONSTRUMAT, μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου, που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Fira Barcelona – Gran Via Venue στη Βαρκελώνη, από τις 23 έως και τις 25 Μαϊου 2023.

Στο περίπτερο της ISOMAT, το οποίο θα βρίσκεται στο Hall 1, Stand C68, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών λύσεων που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τον κατασκευαστικό κλάδο, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και της καινοτομίας, στα οποία έχει αφιέρωμα η φετινή CONSTRUMAT.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα είναι εκεί για να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τους επισκέπτες σχετικά με τα πιστοποιημένα «πράσινα» προϊόντα της ISOMAT και τις ολοκληρωμένες προτάσεις που συμβάλλουν σε κατασκευές πιο βιώσιμες και αποδοτικές. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τις ολοκληρωμένες λύσεις στεγάνωσης για φυτεμένα δώματα, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και μπαλκονιών αλλά και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρεθανικά προϊόντα, πολυουρία ή πολυασπαρτικά προϊόντα (ψυχρή πολυουρία),, τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, τις εποξειδικές επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων, αλλά και τα προϊόντα αδιαβροχοποίησης, κόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων για μεγάλα πλακάκια και φυσικούς λίθους.

Επιπλέον, από το περίπτερο της ISOMAT δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διακοσμητικές λύσεις που έχει αναπτύξει η εταιρεία, όπως οι πατητές τσιμεντοκονίες, τα δάπεδα με έγχρωμα αδρανή Terrazzo και Stone Carpet, τα δάπεδα με έγχρωμες νιφάδες Flake Flooring αλλά και τα ολοκληρωμένα συστήματα για πισίνες με όψεις παραλίας Sand Carpet και Pool Flake Coating.

Στη φετινή διοργάνωση της CONSTRUMAT που συγκεντρώνει επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, πρόκειται να συμμετέχουν πάνω από 250 εκθέτες σε διεθνές επίπεδο, επιδιώκοντας την προσέγγιση κάθε κατασκευαστικού project ως ένα μοναδικό οικοσύστημα. Η έκθεση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κυκλική οικονομία, στην ψηφιοποίηση και στο βιώσιμο μέλλον των κατασκευών ως απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις της κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης.

Ωράριο λειτουργίας:

  • Τρίτη 23 Μαΐου έως και Πέμπτη 25 Μαΐου 2023: 09:30-18:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης.