Η ISOMAT συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις Ημέρες Καριέρας του kariera.gr, στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε η ISOMAT τη συμμετοχή της στις Ημέρες Καριέρας του kariera.gr, μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις εργαζομένων και κορυφαίων εργοδοτών της χώρας, που πραγματοποιήθηκαν στις 21 και 22 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στο σύγχρονα σχεδιασμένο περίπτερο της ISOMAT, το οποίο βρισκόταν στο κτίριο των Μεγάλων Εργοδοτών της διοργάνωσης, το παρών έδωσε η ομάδα HR αλλά και πολλά στελέχη της που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς φοιτητές και επαγγελματίες σχετικά με τη φιλοσοφία του Ομίλου, το όραμα και τη στρατηγική του, συζητώντας για την προοπτική εργασίας σε αυτόν. Πάνω από 100 εξέχουσες εταιρείες της χώρας και περισσότεροι από 10.000 εγγεγραμμένοι επισκέπτες, που ήταν έτοιμοι για την επόμενη επαγγελματική τους πρόκληση, μετέτρεψαν τη φετινή διοργάνωση σε μία μοναδική εμπειρία.

Η γνωριμία και η μετέπειτα συνεργασία με νέους και γεμάτους φρέσκες ιδέες ανθρώπους ενισχύει σημαντικά τη δυναμική της ISOMAT, με γνώμονα τη σταθερή επένδυσή της στους ανθρώπους της, οι οποίοι αποτελούν το πολυτιμότερό της κεφάλαιο και την κινητήριο δύναμη για την επιτυχία και τη συνεχή της ανάπτυξη. Η ομαδικότητα, το πνεύμα συνεργασίας και το πάθος για συνεχή μάθηση είναι κάποιες από τις σημαντικότερες αξίες των ανθρώπων της ISOMAT και η έμφαση που δίνεται για τη συνεχή τους εξέλιξη, τους φέρνει όλους ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα της εταιρείας. Να παραμένει δηλαδή η πρώτη τους επιλογή σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, μέσα από έναν κοινό δρόμο ανάπτυξης.