Η ISOMAT συμμετέχει στην ημερίδα «Τάσεις και προοπτικές στον κλάδο των δομικών υλικών»

Η ISOMAT θα συμμετάσχει στην ημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης «Τάσεις και προοπτικές στον κλάδο των δομικών υλικών», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, στο κτίριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης – Marketing της ISOMAT, κ. Κωσταντίνος Ασλάνης, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα «Οι τάσεις στη βιομηχανία δομικών υλικών». Στόχος της διοργάνωσης αποτελεί τόσο η πληροφόρηση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις νεότερες εξελίξεις στους κλάδους της κατασκευής και των δομικών υλικών, όσο και η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ συναφών εξειδικευμένων επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων.

isomat-ebeth-logo

Η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί συνέχεια προηγούμενης επιτυχημένης διοργάνωσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με κεντρικό θέμα τις εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα. Μέσα από αυτή τη σειρά εκδηλώσεων, το ΕΒΕΘ επιθυμεί να συμβάλει στην ενίσχυση της καινοτομίας, της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δικτύωσης στο χώρο του ΕΒΕΘ, προσφέροντας έτσι μία ευκαιρία στους συμμετέχοντες για συζήτηση και σύναψη συνεργασιών.