Χριστουγεννιάτικες δράσεις ISOMAT από καρδιάς

Η ISOMAT ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία πραγματοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μας είναι όσο αναπτυσσόμαστε ως εταιρία να αυξάνεται με θετικό πρόσημο το κοινωνικό μας αποτύπωμα και να μικραίνει το περιβαλλοντικό μας. Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά υλοποιούμε, όπως κάθε χρόνο, πολλές όμορφες ενέργειες από καρδιάς:

Ως σταθερός υποστηρικτής του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και συνοδοιπόρος του στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα του να υποστηρίξει ολιστικά κάθε παιδί σε ανάγκη, η εταιρία μας προσέφερε πλήθος δομικών υλικών για την ανακατασκευή του Νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Οργανισμού στο Κορωπί. Το νέο καινοτόμο αυτό κέντρο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενεί δράσεις για την ενίσχυση και ανάπτυξη, τόσο δεξιοτήτων ζωής, όσο και πρακτικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε παιδιά, νέους και ενήλικες. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: συντονιστικό κέντρο όλων των οχημάτων του Οργανισμού, κέντρο αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και ειδών υποστήριξης παιδιών και οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης, κέντρο διαχείρισης και φροντίδας μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά, πολυχώρο δράσεων και εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου 2021, και πάλι σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά των εργαζομένων μας κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, με σκοπό αυτά να μοιραστούν και να δώσουν χαρά σε παιδάκια που τις ημέρες των εορτών θα νοσηλεύονται σε παιδιατρικές και παιδοογκολογικές κλινικές. Τα στολίδια παραδόθηκαν από την κα Τζιρίτη, Marketing Director της ISOMAT, στην κα. Αρετή Γρηγοράκη, κοινωνική λειτουργό του οργανισμού του «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Η ISOMAT υποστηρίζει ενεργά με κάθε ευκαιρία τον αγώνα των ατόμων με αναπηρία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Έτσι, ενισχύσαμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ με την αγορά 400 λαχνών από τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο αγορά του Οργανισμού, για όλους τους εργαζομένους μας στην Ελλάδα, με σκοπό παράλληλα να τους ευαισθητοποιήσουμε σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Τέλος, στηρίζουμε με κάθε αφορμή τις τοπικές κοινωνίες γύρω από τις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για τα Χριστούγεννα, συγκεντρώσαμε μαζί με τους εργαζομένους μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ευπαθείς οικογένειες, τις οποίες στηρίζουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Τανάγρας και Χαλκηδόνας.

 

Για την ISOMAT οι αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της και έμπρακτα θέλει να το επιδεικνύει με δράσεις από καρδιάς.