ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ISOMAT ΣΤΑ GREEK EXPORTS FORUM & AWARDS 2021

 

Ο Όμιλος ISOMAT κατέκτησε τέσσερα χρυσά βραβεία στα Greek Exports Forum & Awards 2021, σε εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Όμιλος ISOMAT βραβεύτηκε ως η κορυφαία ελληνική εξαγωγική εταιρεία για το 2021 (Top Greek Export Company 2021)  και ως η κορυφαία βιομηχανική εξαγωγική εταιρεία της Ελλάδας για το 2021 (Top Industrial Export Company 2021). Η ISOMAT βραβεύτηκε επίσης με το χρυσό βραβείο για δύο από τα κορυφαία εξαγωγικά προϊόντα της (Top Branded Export Product): το πολυουρεθανικό επαλειφόμενο στεγανωτικό ενός συστατικού της σειράς ISOFLEX-PU και το στεγανωτικό μάζας σκυροδέματος κρυσταλλικής δράσης AQUAMAT – ADMIX.

Ο θεσμός των Greek Exports Forum & Awards αναδεικνύει και επιβραβεύει κάθε χρόνο τους ομίλους-επιχειρήσεις που διακρίνονται στον εξαγωγικό τομέα.

Βασικά κριτήρια αξιολόγησης των συμμετεχουσών εταιριών για το 2021 αποτέλεσαν, το ποσοστό εξαγωγών σε σχέση με το σύνολο του κύκλου εργασιών του ομίλου, η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, ο αριθμός των θυγατρικών εταιρειών με ουσιαστική δραστηριότητα σε χώρες του εξωτερικού,  η καινοτομία, διαφοροποίηση και βιομηχανική εξέλιξη, η διακεκριμένη παρουσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη, τα διεθνή δίκτυα διανομών, το ισχυρό brand name, οι διεθνείς διακρίσεις, οι συμμετοχή σε εκθέσεις αλλά και ο βαθμός ελληνικής προστιθέμενης αξίας.

Στη λαμπρή τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κλάδου, των παραγωγικών τάξεων και βιομηχανικών συνδέσμων ενώ για την ISOMAT τα βραβεία παρέλαβαν εκπρόσωποι του Ομίλου. Κατά την παραλαβή του βραβείου «Top Greek Export Company 2021», o  Group Chief Commercial Officer της ΙSOMAT, κ. Αλέξανδρος Πετρίδης, παρουσίασε το success story του ελληνικού πολυεθνικού Ομίλου ISOMAT, την πορεία του από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, παρουσιάζοντας και το αναπτυξιακό πλάνο επενδύσεων της εταιρίας διεθνώς.