Οι εργαζόμενοι της ISOMAT στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Το προσωπικό της ISOMAT συμμετείχε στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000 μ., οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 14 Οκτωβρίου, στο κέντρο της πόλης.

8 εργαζόμενοι της ISOMAT από τα γραφεία διοίκησης, τα χημεία και την παραγωγή έτρεξαν τα 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου, ενώ άλλοι 51 εργαζόμενοι συμμετείχαν στα 5 χλμ. του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος.

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης είναι μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ήχο και χρώμα, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη, εδώ και 6 χρόνια, και αποτελεί τη μεγαλύτερη νυχτερινή γιορτή αθλητισμού στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες φέτος ήταν από 53 χώρες και πέντε ηπείρους, από ηλικίες 12 έως 82 ετών και έφτασαν τους 15.903 δρομείς (3.550 συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και 12.353 στο Δρόμο 5.000 μ.).

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ξεχώρισαν Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, αθλητές μεγάλων αποστάσεων, άτομα με ειδικές ανάγκες, δημοφιλείς προσωπικότητες της πόλης, αλλά και νεαροί μαθητές και μαθήτριες.

Η ISOMAT στηρίζει τον αθλητισμό και προάγει στους εργαζομένους της τις αξίες του ευ ζην και του ευ αγωνίζεσθαι.