Οι εργαζόμενοί μας στον 8o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Το προσωπικό της ISOMAT συμμετείχε για άλλη μία χρονιά στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole και στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000 μ., οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου 2019, στο κέντρο της πόλης.

Η ISOMAT στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η ομάδα κάθε χρόνο μεγαλώνει, με 50 εργαζόμενους, από τους 255 συνολικά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, να συμμετέχουν στη διοργάνωση, 4 εκ των οποίων έτρεξαν τα 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου, ενώ οι υπόλοιποι 46 έτρεξαν στα 5 χλμ. του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης συνιστά τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του φθινοπώρου, όπου δρομείς κάθε ηλικίας συγκεντρώνονται για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής σε μία βραδιά γεμάτη ήχο και χρώμα. Φέτος, περίπου 20.000 άτομα από 60 διαφορετικές χώρες απόλαυσαν το νυχτερινό «πάρτι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξεπερνώντας έτσι κάθε προσδοκία συμμετοχής.

Ο συνδυασμός των άριστων καιρικών συνθηκών, της ενθουσιώδους ατμόσφαιρας και της διαδρομής υψηλών προδιαγραφών συνέβαλε στη δημιουργία μίας ξεχωριστής βραδιάς για τους συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισαν πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες, προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης, αλλά και νεαροί μαθητές και μαθήτριες.

Η ISOMAT στηρίζει τον αθλητισμό και προάγει στους εργαζομένους της τις αξίες του ευ ζην και του ευ αγωνίζεσθαι.

Οι εργαζόμενοί μας στον 8o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!