ΜΟΣΧΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ISOMAT ΣΤΗΝ “MosBuild 2013

Η ISOMAT συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής και Κατασκευών “MosBuild 2013”. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre, στη Μόσχα της Ρωσίας και διήρκησε από τις 2 έως τις 5 Απριλίου 2013.

Η “MosBuild” ξεκίνησε το 1995 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κατασκευών στην Ευρώπη και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο, εγκεκριμένη από την UFI, την παγκόσμια Ένωση της βιομηχανίας Εκθέσεων.

Το περίπτερο της ISOMAT προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από περίπου 45 διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων πλήθος μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ISOMAT παρουσίασε πολλά από τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει . Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προϊόντων της ISOMAT, η οποία περιλαμβάνει Στεγανωτικά Υλικά, Βελτιωτικά Σκυροδέματος και Κονιαμάτων, Κόλλες Πλακιδίων και Αρμόστοκους, Επισκευαστικά Υλικά και Υλικά Βαφής, Έτοιμους Σοβάδες, Βιομηχανικά Δάπεδα καθώς και τη νέα πρωτοποριακή σειρά Πολυουρεθανικών Στεγανωτικών Υλικών της. Μεταξύ αυτών, το ISOFLEX PU 500 είναι το νέο πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, υψηλής ελαστικότητας, στεγανωτικό δωμάτων ενός συστατικού. Χάρη στην εξαιρετική του πρόσφυση σε ποικίλλα υποστρώματα αλλά και στην υψηλή αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, είναι κατάλληλο για στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών, στεγάνωση σε γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, αφρό πολυουρεθάνης, αλλά και για εργασίες στεγανοποίησης σε βιομηχανικά κτίρια, τεχνικά έργα, θεμελιώσεις, πράσινα δώματα κτλ. 

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας που έχει υιοθετήσει, η ISOMAT θα δώσει επίσης το δυναμικό “παρών” σε μια πλειάδα διεθνών εκθέσεων τους προσεχείς μήνες (SEBE-Βελιγράδι, YAPI TURKEYBUILD – Κωνσταντινούπολη κ.α.)

isomat-in-mosbuild-russia-report