Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ISOMAT στις εκθέσεις “Big5” στο Ντουμπάι, “Construct Canada” στο Τορόντο και “National Painting and Decorating Show” στο Coventry, Αγγλία

Η ISOMAT ολοκλήρωσε τον κύκλο συμμετοχών της σε εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου για το 2017 με την παρουσία της σε 3 διαφορετικές εκθέσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα της ISOMAT παρουσιάστηκαν από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου στην έκθεση “Big5” στο Ντουμπάι, από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου στην “Construct Canada” στο Τορόντο, και από τις 28 έως τις 29 Νοεμβρίου στο “National Painting and Decorating Show” στο Coventry της Αγγλίας.

Σε όλες τις εκθέσεις, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ISOMAT ήταν εκεί για να ενημερώσει τους επισκέπτες των περιπτέρων της για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών της λύσεων. Στο Τορόντο και το Ντουμπάι, η εταιρία παρουσίασε τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης ταρατσών ISOMAT PU SYSTEMS, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, καθώς και τα βιομηχανικά της δάπεδα. Στην έκθεση “National Painting and Decorating Show”, η εταιρία παρουσίασε τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων της για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ISOMAT COLOR SYSTEM.

Η ISOMAT θα συνεχίσει και το 2018 να είναι παρούσα στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εκθέσεις παγκοσμίως, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εξωστρέφειά της και την εμπορική της παρουσία στις αγορές του εξωτερικού.