ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ISOMAT ΣΤΗΝ “YugBuild 2013”

Η ISOMAT συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 23η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής και Κατασκευών «YugBuild». Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Kuban Expocentre, στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας και διήρκησε από τις 27 Φεβρουάριου έως τις 2 Μαρτίου 2013.

Το περίπτερο της ISOMAT προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από περίπου 15 διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων πλήθος μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ISOMAT παρουσίασε πολλά από τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει .

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προϊόντων της ISOMAT, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα για κόλληση πλακιδίων σε διάφορα υποστρώματα, για στεγανοποίηση υγρών χώρων και πισινών, εποξειδικά δάπεδα, έγχρωμα επιχρίσματα καθώς και τη νέα πρωτοποριακή σειρά πολυουρεθανικών στεγανωτικών υλικών της. Μεταξύ αυτών, το ISOFLEX PU 500 είναι το νέο πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, πιστοποιημένο με σήμανση CE, στεγανωτικό ταρατσών ενός συστατικού. Χάρη στην υψηλή υδρατμοπερατότητα και ελαστικότητά του, είναι κατάλληλο για στεγάνωση δωμάτων, μπαλκονιών ως εκτεθειμένη στρώση, αλλά και για στεγάνωση κάτω από πλακίδια, σε κουζίνες, λουτρά, μπαλκόνια και ταράτσες, εργασίες στεγανοποίησης σε βιομηχανικά κτίρια, τεχνικά έργα, θεμελιώσεις, πράσινα δώματα κτλ.

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας που έχει υιοθετήσει, η ISOMAT θα δώσει επίσης το δυναμικό “παρών” σε μια πλειάδα διεθνών εκθέσεων τους προσεχείς μήνες (MosBuild – Μόσχα , YAPI TURKEYBUILD – Κωνσταντινούπολη κ.α.).

ISOMAT IN YugBuild 2013 RUSSIA

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2013