Η ISOMAT Grand Sponsor της αρχιτεκτονικής ημερίδας ΕΣΩ στην Αθήνα

Η ISOMAT στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, φέτος ως Grand Sponsor, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα.

H ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται για 9η χρονιά και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους θεσμούς προβολής του σχεδιασμού και των τεχνών στην Ελλάδα, λειτουργώντας ως σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, του interior και του graphic design από την ελληνική και την παγκόσμια creative σκηνή.

Η τεχνητή νοημοσύνη, η ταυτότητα του τόπου, η δημιουργία της εμπειρίας, η αρχιτεκτονική του κρασιού, το styling, η αρχιτεκτονική και η πόλη, ο σχεδιασμός κατοικιών και ξενοδοχείων, η φιλοξενία, αλλά και έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας είναι λίγα μόνο από τα θέματα που θα απασχολήσουν τις ομιλίες της ημερίδας.

Στον χώρο εξωτερικά του συνεδρίου θα βρίσκονται εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες για τις αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές λύσεις που προσφέρει η εταιρία.

Η ΕΣΩ διοργανώνεται από το περιοδικό archisearch.gr και τον Βασίλη Μπαρτζώκα σε συνεργασία με τον Δημήτρη Φακίνο και την Graphopress από το περιοδικό +DESIGN.

η isomat χορηγός