Η ISOMAT συμμετείχε στην Έκθεση Xenia 2018

Η ISOMAT συμμετείχε για πρώτη φορά στην Έκθεση Xenia, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Στο ανανεωμένο περίπτερο της ISOMAT, πλήθος επαγγελματιών από τον χώρο του τουρισμού συγκεντρώθηκαν για να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες προϊοντικές λύσεις της εταιρίας για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ISOMAT παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, τα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης ISOMAT PU SYSTEMS, τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, τη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, και τη σειρά χρωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ISOMAT COLOR SYSTEM.

Η Xenia συνιστά τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα που απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ως μία εξαιρετική επιτυχία, αφού αποτέλεσε το σημείο συνάντησης και σύναψης συνεργασιών ανάμεσα σε περίπου 40.000 χιλιάδες ξενοδοχειακά στελέχη και 550 κορυφαίους εκθέτες.

Μεγάλη αύξηση παρουσίασε και ο αριθμός των συμμετεχόντων στις παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις της Xenia 2018. Μέσα από μία σειρά σεμιναρίων και ανοιχτών συζητήσεων, οι επισκέπτες της έκθεσης πληροφορήθηκαν για τις τελευταίες τάσεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό των ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και για τις νεότερες τεχνολογικές υπηρεσίες στον κλάδο του τουρισμού.

.Xenia 2018 - Περίπτερο ISOMAT