Η ISOMAT συμμετέχει στη National Painting and Decorating Show 2017

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για 3η χρονιά στην έκθεση “The National Painting and Decorating Show”, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Ricoh Arena, στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας, από τις 28 έως τις 29 Νοεμβρίου 2017.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο της ISOMAT στο Stand 112, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την ολοκληρωμένη σειρά χρωμάτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ISOMAT COLOR SYSTEM!

Η “National Painting and Decorating Show” είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στη Μεγάλη Βρετανία αφιερωμένη αποκλειστικά στον χώρο του χρώματος και της διακόσμησης. Κάθε χρόνο, χιλιάδες επαγγελματίες συγκεντρώνονται εκεί, προκειμένου να ενημερωθούν για τα πιο καινοτόμα υλικά, συστήματα και τεχνικές, να παρακολουθήσουν επιδείξεις νέων προϊόντων, να πληροφορηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, αλλά και να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα χρωμάτων.

Στα 22 χρόνια του θεσμού, η “National Painting and Decorating Show” 2016 έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης, ενώ το 2017 αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 09:30-16:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.paintshow.co.uk

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά χρωμάτων ISOMAT COLOR SYSTEM στο www.isomatcolorsystem.gr.