Η ISOMAT στους TRUE LEADERS του 2018

Η ISOMAT, για έβδομη συνεχή χρονιά, τιμήθηκε με το βραβείο TRUE LEADERS από την ICAP Group, ξεχωρίζοντας ως μία από τις εταιρίες-ηγέτιδες στον χώρο της ελληνικής οικονομίας για το 2018.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), με παρουσιάστρια της βραδιάς τη δημοσιογράφο Ράνια Τραγόμαλλου.

Από ένα σύνολο 31.000 επιχειρήσεων, μόνο 82 εταιρίες και όμιλοι έλαβαν τον χαρακτηρισμό του «True Leader» της αγοράς για το οικονομικό έτος 2018, επειδή κατάφεραν να ανταποκριθούν άριστα στα ακόλουθα κριτήρια:

  • Συγκαταλέγονται στις 500 εταιρίες ή στους 200 ομίλους με τη μεγαλύτερη κερδοφορία για το 2018.
  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 εταιρίες ή 150 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων τους σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα έτη.
  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
  • Έχουν υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Από το 2011 και κάθε χρόνο, τα βραβεία TRUE LEADERS διοργανώνονται από την ICAP Group, τη μοναδική ελληνική εταιρία που έχει αναγνωριστεί ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA).

Στη λαμπρή τελετή παρευρέθηκαν περίπου 350 υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπροσώπων της κυβέρνησης αλλά και φορέων επιχειρηματικότητας της Ελλάδας.

Η ISOMAT στους TRUE LEADERS του 2018