Η ISOMAT στην STONE+TEC 2022

Η ISOMAT θα συμμετάσχει στην Stone+tec, την πιο σημαντική Διεθνή Έκθεση Τεχνογνωσίας για τη φυσική πέτρα και την τεχνολογία πέτρας στη Γερμανία, η οποία λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης από τις 22 εως τις 24 Ιουνίου, παρέχοντας μια προεπισκόπηση των καινοτομιών και των νέων τάσεων του κλάδου.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στο Stand B16 στο Hall 11, διάδρομο Ν3, όπου θα παρουσιάσει την ευρεία γκάμα των ολοκληρωμένων προϊοντικών της λύσεων για φυσικούς λίθους.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τα καινοτόμα συστήματα στεγάνωσης, κόλλησης, αρμολόγησης και προστασίας φυσικών λίθων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, αλλά και για τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet).

Η Stone + tec είναι ο τόπος συνάντησης της βιομηχανίας φυσικών πετρωμάτων και έρχεται να καλύψει την παγκόσμια αυξανόμενη τάση και αντίστοιχη ζήτηση για φυσική πέτρα προσφέροντας ενημέρωση και προτείνοντας λύσεις πρωτοποριακής τεχνολογίας, ειδικού εξοπλισμού, υλικών, προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ ενισχύει τη δυνατότητα άμεσου διαλόγου ανάμεσα σε εκθέτες και επισκέπτες.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης:

  • Παρασκευή: 9:30-18:00
  • Σάββατο: 9:30-17:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.stone-tec.com/en/