Η ISOMAT στην “Big 5” Dubai 2017

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην “Big 5”, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κατασκευαστικό κλάδο στη Μέση Ανατολή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Dubai World Trade Centre, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου 2017.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της ISOMAT, στο Hall 4, Stand D177, για να γνωρίσετε την ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρίας και τις ολοκληρωμένες λύσεις της για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Εδώ θα δείτε από κοντά τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης ταρατσών ISOMAT PU SYSTEMS, τις επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων, και την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα.

Με 38 έτη παρουσίας στον χώρο της δόμησης, η έκθεση “Big 5” αποτελεί σημείο αναφοράς για τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες από ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος, η προσέλευση του κοινού αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις χιλιάδων νέων προϊόντων, εκπαιδευτικά εργαστήρια, αλλά και ζωντανές επιδείξεις υλικών και καινοτόμων τεχνολογιών.

Ξεχωριστή θέση στην “Big 5” 2017 κατέχουν τα “Big 5 Talks”, μία σειρά ομιλιών και σεμιναρίων με στόχο την παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας στους συμμετέχοντες, την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων μεταξύ τους, και την ενημέρωσή τους για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της κατασκευής.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11:00-19:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.thebig5.ae