Η ISOMAT στην ‘Εκθεση Construct Canada 2017

Η ISOMAT, σε συνεργασία με τον αποκλειστικό της αντιπρόσωπο στον Καναδά Akrobond, θα συμμετάσχει στη διεθνή κατασκευαστική έκθεση “Construct Canada”, η οποία θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Metro Toronto Convention Center, στο Τορόντο του Καναδά, από τις 29 Νοεμβρίου έως και τη 1 Δεκεμβρίου 2017.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στο Booth 925, όπου θα παρουσιάσει στους επισκέπτες την ευρεία γκάμα των προϊοντικών της λύσεων για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα ολοκληρωμένα συστήματα πολυουρεθανικής στεγάνωσης ISOMAT PU SYSTEMS, τα νέας γενιάς προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επιστρώσεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τις επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων αλλά και τη σειρά χρωμάτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ISOMAT COLOR SYSTEM.

Η “Construct Canada” 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Metro Toronto Convention Center, παράλληλα με την “PM Expo”, τη “HomeBuilder & Renovator Expo” και την “World of Concrete Pavilion” στη νότια πτέρυγα (South Building), και την “IIDEXCanada” στη βόρεια πτέρυγα (North Building). Ο συνδυασμός αυτών των εκθέσεων συνιστά το “Building Show”, τη μεγαλύτερη διοργάνωση για τη δικτύωση και εκπαίδευση των απασχολουμένων στους κλάδους της κατασκευής και της διακόσμησης στη Βόρεια Αμερική. Στο φετινό “Building Show” αναμένεται να συγκεντρωθούν πάνω από 30000 επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με 1600 εκθέτες από 27 διαφορετικές χώρες, και να επιλέξουν ανάμεσα σε 350 σεμινάρια από 500 διαφορετικούς εισηγητές.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

  • 29 & 30 Νοεμβρίου: 10:00-17.00
  • 1 Δεκεμβρίου: 9:00-13:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.constructcanada.com.