Η ISOMAT στην Έκθεση ECOBUILD 2017

Η ISOMAT, σε συνεργασία με τον αποκλειστικό της αντιπρόσωπο στο Ηνωμένο Βασίλειο, SHC, θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση Ecobuild, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Excel, στο Λονδίνο.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στο Stand B170, όπου θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της την ευρεία γκάμα των προϊοντικών της λύσεων. Σε αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα νέας γενιάς προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας, τα πολυουρεθανικά συστήματα για στεγάνωση ταράτσας ISOMAT PU SYSTEMS, το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, τα βιομηχανικά δάπεδα, αλλά και η δημοφιλής σειρά χρωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ISOMAT COLOR SYSTEM.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
7-8 Μαρτίου: 10:00 – 18:00
9 Μαρτίου: 10:00 – 16:00

Η Ecobuild αποτελεί την κορυφαία έκθεση στη Μεγάλη Βρετανία για την κατασκευή, τη διακόσμηση και την ενέργεια, προσελκύοντας πάνω από 33.000 αρχιτέκτονες, εφαρμοστές, διοικητικά στελέχη και άλλους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Θέμα της φετινής έκθεσης συνιστά η αναγέννηση, η οποία αποτελεί την αφετηρία για τη δημιουργία και παρουσίαση πλήθους καινοτόμων κατασκευαστικών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε το: www.ecobuild.co.uk.

Σχετικά με την ISOMAT επισκεφτείτε το www.isomat.gr.