Η ISOMAT για πρώτη φορά στην BATIMAT στο Παρίσι

Η ISOMAT συμμετείχε, για πρώτη φορά, με επιτυχία στην έκθεση κατασκευών και αρχιτεκτονικής BATIMAT 2013, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο Παρίσι. Η έκθεση έλαβε χώρα στο εκθεσιακό πάρκο της περιοχής Paris Nord Villepinte, στις 4-8 Νοεμβρίου και συγκέντρωσε πάνω από 3.000 εκθέτες και περισσότερους από 400.000 επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το περίπτερο της ISOMAT, πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο με μια έμπειρη ομάδα μηχανικών, υποδέχτηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πολλοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, εφαρμοστές, αλλά και ιδιώτες. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει στεγανωτικά υλικά, βελτιωτικά σκυροδέματος και κονιαμάτων, κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους, επισκευαστικά υλικά και υλικά βαφής, έτοιμους σοβάδες και βιομηχανικά δάπεδα, αλλά και για τις ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις της ISOMAT.

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε η νέα, καινοτόμος σειρά πολυουρεθανικών προϊόντων για στεγάνωση και για επιστρώσεις δαπέδων. Μεταξύ αυτών, το ISOFLEX PU 500 είναι το νέο πολυουρεθανικό επαλειφόμενο στεγανωτικό δωμάτων ενός συστατικού, κατάλληλο για στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών, εργασίες στεγανοποίησης σε βιομηχανικά κτίρια, τεχνικά έργα, θεμελιώσεις, πράσινα δώματα κτλ.

Στο πλαίσιο του εξωστρεφούς προσανατολισμού της, η ISOMAT θα δώσει το δυναμικό «παρών» σε μία πλειάδα διεθνών εκθέσεων και κατά τη διάρκεια του 2014.

BATIMAT 2013