Η συμμετοχή της ISOMAT στη LibyaBuild 2013

Η ISOMAT συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη LibyaBuild 2013. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 23 Μαίου στο Tripoli Sport City, στην Τρίπολης της Λιβύης.

Το περίπτερο της ISOMAT προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πλήθος μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η εταιρεία παρουσίασε πολλά από τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προϊόντων της ISOMAT, η οποία περιλαμβάνει Στεγανωτικά Υλικά, Βελτιωτικά Σκυροδέματος και Κονιαμάτων, Κόλλες Πλακιδίων και Αρμόστοκους, Επισκευαστικά Υλικά και Υλικά Βαφής, Έτοιμους Σοβάδες, Βιομηχανικά Δάπεδα, καθώς και τη νέα πρωτοποριακή σειρά Πολυουρεθανικών στεγανωτικών υλικών της. Η νέα σειρά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το ISOFLEX PU 500, το νέο πολυουρεθανικό επαλειφόμενο στεγανωτικό ενός συστατικού, κατάλληλο για στεγάνωση κάτω από πλακίδια, με εφαρμογή σε κουζίνες, λουτρά, μπαλκόνια και ταράτσες, για στεγάνωση ταρατσών και μπαλκονιών ως εκτεθειμένη στρώση, αλλά και για εργασίες στεγανοποίησης σε βιομηχανικά κτίρια, τεχνικά έργα, θεμελιώσεις, πράσινα δώματα κτλ.

Στο πλαίσιο του εξωστρεφούς προσανατολισμού της, η ISOMAT θα δώσει επίσης το δυναμικό “παρών” σε μια πλειάδα διεθνών εκθέσεων τους προσεχείς μήνες (Project Lebanon 2013 – Λίβανος, BATIMAT – Γαλλία κ.α.).