Η συμμετοχή της ISOMAT στη Διεθνή Έκθεση YAPI-TURKEYBUILD 2013

Η ISOMAT συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 36η Διεθνή Έκθεση YAPI-TURKEYBUILD 2013. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο TUYAP Fair and Congress Center Buyukcekmece, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Η YAPI-TURKEYBUILD ξεκίνησε το 1978 στην Κωνσταντινούπολη ενσωματώνοντας όλους τους τομείς της οικοδομικής δραστηριότητας με σκοπό να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη έκθεση του είδους της. Έκτοτε, και λαμβάνοντας την πλήρη υποστήριξη της οικοδομικής βιομηχανίας και των επαγγελματιών, η YAPI – TURKEYBUILD έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη αυξάνοντας την ποιότητα κάθε χρόνο.

Το περίπτερο της ISOMAT προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πλήθος μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η εταιρεία παρουσίασε πολλά από τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προϊόντων της ISOMAT, η οποία περιλαμβάνει Στεγανωτικά Υλικά, Βελτιωτικά Σκυροδέματος και Κονιαμάτων, Κόλλες Πλακιδίων και Αρμόστοκους, Επισκευαστικά Υλικά και Υλικά Βαφής, Έτοιμους Σοβάδες, Βιομηχανικά Δάπεδα, καθώς και τη νέα πρωτοποριακή σειρά Πολυουρεθανικών στεγανωτικών υλικών τηςΜεταξύ αυτών, το ISOFLEX PU 500 είναι το νέο πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, πιστοποιημένο με σήμανση CE, στεγανωτικό δωμάτων ενός συστατικού. Το ISOFLEX PU 500, υλικό με υψηλή πρόσφυση και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, είναι κατάλληλο για στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών, στεγάνωση κάτω από θερμομονωτικές πλάκες σε δώματα, εργασίες στεγανοποίησης σε βιομηχανικά κτίρια, τεχνικά έργα, θεμελιώσεις, πράσινα δώματα κτλ. 

Στο πλαίσιο του εξωστρεφούς προσανατολισμού της, η ISOMAT θα δώσει επίσης το δυναμικό “παρών” σε μια πλειάδα διεθνών εκθέσεων τους προσεχείς μήνες (Libya Build 2013 – Λιβύη, Project Lebanon 2013 – Λίβανος κ.α.).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ISOMAT ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ YAPI - TURKEYBUILD 2013