Η συμμετοχή της ISOMAT στη Διεθνή Έκθεση Κατασκευών SEBE

Η ISOMAT συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση Κατασκευών SEBE. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο BelgradeFair, στo Βελιγράδι της Σερβίας και διήρκησε από τις 16 έως τις 20 Απριλίου 2013.

Από το 1996 μέχρι σήμερα, η Διεθνής Έκθεση Κατασκευών “SEBE” έχει καταφέρει να τριπλασιάσει τόσο τον αριθμό των τοπικών εκθετών όσο και τον διαθέσιμο εκθεσιακό χώρο. Παράλληλα, ο αριθμός των διεθνών εκθετών έχει εξαπλασιαστεί, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών έχει δεκαπλασιαστεί.

Το περίπτερο της ISOMAT προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πλήθος μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η ISOMAT παρουσίασε πολλά από τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει .

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα προϊόντων της ISOMAT, η οποία περιλαμβάνει Στεγανωτικά Υλικά, Βελτιωτικά Σκυροδέματος και Κονιαμάτων, Κόλλες Πλακιδίων και Αρμόστοκους, Επισκευαστικά Υλικά και Υλικά Βαφής, Έτοιμους Σοβάδες, Βιομηχανικά Δάπεδα καθώς και τη νέα πρωτοποριακή σειρά Πολυουρεθανικών Στεγανωτικών Υλικών της. Μεταξύ αυτών, το ISOFLEX PU 500 είναι το νέο πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, πιστοποιημένο με σήμανση CE, στεγανωτικό δωμάτων ενός συστατικού. Χάρη στην υψηλή υδρατμοπερατότητα και ελαστικότητά του, είναι κατάλληλο για στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών, στεγάνωση παλαιών στρώσεων από ασφαλτικές μεμβράνες ή από μεμβράνες EPDM, αλλά και για εργασίες στεγανοποίησης σε βιομηχανικά κτίρια, τεχνικά έργα, θεμελιώσεις, πράσινα δώματα κτλ. 

Στο πλαίσιο του εξωστρεφούς προσανατολισμού της, η ISOMAT θα δώσει επίσης το δυναμικό “παρών” σε μια πλειάδα διεθνών εκθέσεων τους προσεχείς μήνες (YAPI TURKEYBUILD – Κωνσταντινούπολη κ.α.).