Η καινοτόμα εκδήλωση DPOINT SPACES στη Hotelia 2017 με υλικά της ISOMAT

To DPOINT SPACES, αποτελεί την καινοτόμα εκδήλωση αρχιτεκτονικής και διακόσμησης ξενοδοχείων, η οποία θα διεξαχθεί παράλληλα με τις εκθέσεις Hotelia & Philoxenia στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από αύριο έως τις 12 Νοεμβρίου.

Οι επισκέπτες, στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά, σε μία έκταση 400 τ.μ., 3 διαφορετικά πρωτοποριακά έργα γνωστών αρχιτεκτονικών γραφείων, τα οποία η ISOMAT υποστήριξε με την παροχή των υλικών της καθώς και την τεχνογνωσία της για τη σωστή εφαρμογή τους.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν στο περίπτερο 10 το “SPA concept”, μία πραγματική εγκατάσταση spa, σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό γραφείο “ASPASIA TAKA architects creative lab”, καθώς και στο περίπτερο 7 το “LOBBY concept”, μία ρεαλιστική εγκατάσταση ξενοδοχειακού lobby, σε σχεδιασµό του αρχιτεκτονικού γραφείου NOMEN architects. Στα παραπάνω έργα χρησιμοποιήθηκαν χρώματα της σειράς χρωμάτων ISOMAT COLOR SYSTEM, έτοιμοι σοβάδες, καθώς και συστήματα πατητής τσιμεντοκονίας της ISOMAT.

Στον εξωτερικό χώρο της ΔΕΘ οι επισκέπτες θα συναντήσουν το 3ο έργο της εκδήλωσης DPOINT SPACES, το “Zero Energy Bungalow”, το οποίο αποτελεί την πρώτη αρθρωτή ξενοδοχειακή μονάδα μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης που κατασκευάζεται εύκολα και ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό γραφείο MAKRIDIS ASSOCIATES, το έργο δημιουργήθηκε με ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά και η ISOMAT συνέβαλε στην κατασκευή του με την προσφορά μίας ευρείας γκάμας προϊόντων, όπως συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, συστήματα πατητής τσιμεντοκονίας, καθώς και χρώματα της σειράς ISOMAT COLOR SYSTEM για τις εσωτερικές, τις εξωτερικές αλλά και τις ξύλινες επιφάνειες του έργου.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10:00-20:00

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση DPOINT SPACES μπορείτε να βρείτε εδώ.