«ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» ΣΤΗΝ ISOMAT

 

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η «Ημέρα Παιδιών Εργαζομένων» στην ISOMAT. Με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρίας, από τεσσάρων έως δεκαοκτώ χρονών, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της για εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς.

To πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων που βρίσκεται στην κοινότητα Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Εκεί τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του μουσείου και ενημερώθηκαν για τα γεγονότα που οδήγησαν στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (1912-1913).

Στη συνέχεια επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, όπου έγινε παρουσίαση του θέματος “ISOMAT και περιβάλλον”, σχετικά με τις δράσεις της εταιρίας για την προστασία του περιβάλλοντος, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Στο τέλος της ημέρας τα μικρότερα παιδάκια απεικόνισαν τις εντυπώσεις τους από το σύνολο του προγράμματος στο χάρτι με πολλά χρώματα και φαντασία. Φεύγοντας δόθηκαν σε όλα τα παιδιά γλαστράκια με φυτά και μπαλόνια.