Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της ISOMAT στο 1ο και 5ο νηπιαγωγείο Μάνδρας

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, η γιορτή που περιμένουν με ανυπομονησία για να ανοίξουν δώρα, να μαζευτούν με την οικογένειά τους και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Για το λόγο αυτό, εμείς στην ISOMAT κάθε χρόνο θέλουμε αυτήν την περίοδο να μοιράζουμε αγάπη προς τους μικρούς μας φίλους που το έχουν ανάγκη. Για άλλη μία χρονιά λοιπόν συνεργαζόμαστε με το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», το οποίο αξιοποιεί την ιδιωτική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας.

Φέτος, μέσω της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς μας θα ενισχύσουμε το 1ο και το 5ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας, τα οποία υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου και ουσιαστικά καταστράφηκε ολοσχερώς ο εξοπλισμός τους (έπιπλα, γραφική ύλη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, χαλιά-μοκέτες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κτλ.). Σκοπός μας είναι τα παιδάκια του νηπιαγωγείου να μπορέσουν το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψουν στους χώρους των νηπιαγωγείων και να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Με μία πράξη από καρδιάς αποχαιρετούμε το 2017 και προϋπαντούμε με αισιοδοξία το νέο έτος.

Ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο και υγιές 2018!