Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ISOMAT A.B.E.E. αναδείχθηκε ο κορυφαίος «Επιχειρηματίας Βορείου Ελλάδος» για το 2006

alt

Νικητής στην κατηγορία «Επιχειρηματίας Βορείου Ελλάδος 2006» αναδείχθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ISOMAT Α.Β.Ε.Ε. κ. Στέφανος Τζιρίτης στο πλαίσια της διοργάνωσης του διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της χρονιάς 2006» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την εταιρία Ernst & Young. Το βραβείο έλαβε ο κ. Τζιρίτης από τον κ. Ευτύχιο Βασιλάκη, Αντιπρόεδρο της Aegean Airlines, στην λαμπερή τελετή βράβευσης που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ISOMAT Α.Β.Ε.Ε. βραβεύθηκε ως ο καλύτερος επιχειρηματίας της Βορείου Ελλάδος για το 2006 μετά από απόφαση της 9μελούς κριτικής επιτροπής του θεσμού, η οποία απαρτιζόταν από κορυφαίες προσωπικότητες της οικονομικής, επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής δραστηριότητας και της οποίας προέδρευε ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της Easy Group. Τα κριτήρια επιλογής της επιτροπής ήταν τα εξής:

  • Οικονομική απόδοση
  • Επιχειρηματικό πνεύμα
  • Στρατηγικός προσανατολισμός
  • Μοντέλο διοίκησης
  • Καινοτομία
  • Κοινωνικός αντίκτυπος

Η Ernst & Young, διεθνής εταιρία ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων, καθιέρωσε το 1986 στις Η.Π.Α. τη βράβευση «Entrepreneur of the Year», που έχει αναδείξει πλήθος κορυφαίων επιχειρηματιών, ενώ σήμερα διεξάγεται σε 40 χώρες και στις πέντε ηπείρους.
Για πρώτη φορά φέτος, η Ernst & Young Ελλάδος διοργάνωσε το διαγωνισμό και στη χώρα μας, με στόχο την επιβράβευση της ελληνικής επιχειρηματικής επιτυχίας και την ανάδειξη των Ελλήνων επιχειρηματιών που θα αποτελέσουν κινητήρια δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.