Τεχνική Υποστήριξη

Θέλοντας να παρέχει στους πελάτες της προιόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, η ISOMAT διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του οποίου σκοπός είναι η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων.

Το άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο διπλωματούχων μηχανικών προσφέρει υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή ιδιώτη, σχετικά με κάθε είδους κατασκευαστική δραστηριότητα που συσχετίζεται με τα προιόντα της εταιρίας.

Μέσω της γραμμής άμεσης εξυπηρέτησης 801-11-150-150 της ISOMAT και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το τμήμα απαντάει καθημερινά σε ένα μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων και e-mails από συνεργαζόμενους εμπόρους, εργολάβους, μηχανικούς, εφαρμοστές και ιδιώτες με στόχο πάντα την καλύτερη το δυνατόν εξυπηρέτησή τους.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες και τη σωστή εφαρμογή των προιόντων ISOMAT μπορεί να βρει κανείς και στα τεχνικά φυλλάδια καθώς και στις μπροσούρες της εταιρίας που διατίθενται δωρεάν στα διάφορα σημεία πώλησης ή και μέσα στην παρούσα ιστοσελίδα.

Επιπλέον, το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης πραγματοποιεί κάθε χρόνο έναν οργανωμένο κύκλο τεχνικών σεμιναρίων για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τις ιδιότητες και τη σωστή εφαρμογή των προιόντων της εταιρίας καθώς και για τις τεχνικές λύσεις που αυτά προσφέρουν.

Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται από τους έμπειρους μηχανικούς της Τεχνικής Υποστήριξης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Επιπλέον, τεχνικά σεμινάρια πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και στα Οινόφυτα Αττικής, όπου υπάρχουν σύγχρονα εξοπλισμένες αίθουσες σεμιναρίων αλλά και ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για τις τεχνικές εφαρμογές των προιόντων της.