Πατητή τσιμεντοκονία με DUROCRET-DECO FLEX

Με βαθιές ρίζες στην αρχιτεκτονική της Μεσογείου, η πατητή τσιμεντοκονία συνεχίζει να βελτιστοποιείται και να πρωταγωνιστεί στις σύγχρονες τάσεις δόμησης.

πατητή τσιμεντοκονία durocret deco header-gr

Η επικάλυψη δαπέδων και τοίχων με το DUROCRET-DECO FLEX προσδίδει διαχρονική αισθητική, υδαταπωθητικότητα, υψηλές αντοχές και αντιχαρακτικές ιδιότητες. Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας λιτών, φιλόξενων χώρων, με μονολιθική εμφάνιση ποικίλων γεωμετριών.

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για ακόμη πιο οικονομική λύση

Χάρη στην πολύ καλή πρόσφυση πάνω σε πλήθος υλικών, αλλά και στον εύκολο καθαρισμό της, βρίσκει εφαρμογές σε κουζίνες, λουτρά, καθώς και σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία του χώρου, όπως κτιστά κρεβάτια, τζάκια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) ή όπου αλλού η δημιουργική φαντασία επιθυμεί να δώσει πρωτοποριακές λύσεις με “χειροποίητη” εμφάνιση.
Πρόκειται για μία οικονομική λύση που σέβεται το περιβάλλον, από το οποίο προέρχεται, και αναδεικνύει το περιβάλλον που δημιουργεί.
Ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση, σε πλήθος εφαρμογών. Η δυνατότητα χρήσης ενιαίου υλικού έχει ως αισθητικό αποτέλεσμα την ενοποίηση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο.

Aποχρώσεις

Δείτε το χρωματολόγιο.

Επιλέξτε την τεχνοτροπία που σας ταιριάζει

Χρωματίστε το μίγμα προσθέτοντας έγχρωμα πιγμέντα (χρωστικές ουσίες) ή προσθέστε στην επιφάνεια της νωπής τσιμεντοκονίας έγχρωμα κονιάματα (π.χ. αρμόστοκους). Eπεξεργαστείτε τα με τον τρόπο που σας αρέσει και δημιουργήστε χώρους με προσωπικότητα.

Δείτε τα videos των εφαρμογών της πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδο και σε γυψοσανίδα.

πατητή τσιμεντοκονία ISOMAT για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους