Παραγωγή & Διακίνηση

dras3

Η ISOMAT διαθέτει στις εργοστασιακές της εγκαταστάσεις, στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, σύγχρονα εξοπλισμένα και πλήρως αυτοματοποιημένα σύστηματα παραγωγής και συσκευασίας.

Με την τελευταία επένδυση που πραγματοποίησε η εταιρία εντός του 2007, η παραγωγική δυναμικότητα αυξήθηκε κατά 200% φτάνοντας τους 1500 τόνους ημερησίως. Έτσι εξασφαλίζει μεγάλη παραγωγικότητα και ευελιξία παραγωγής σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Πέρα όμως από τη δημιουργία και παροχή υψηλής ποιότητας προιόντων, βασικός στόχος της ISOMAT αποτελεί και η γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στις σύγχρονα οργανωμένες και πλήρως αυτοματοποιημένες αποθήκες της, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, διατηρεί συνεχώς ένα ικανό απόθεμα των προϊόντων της, ώστε να εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση σε κάθε ζήτηση. Με την εφαρμογή του συστήματος Warehouse Management έχει επιτύχει βελτιστοποίηση των χρόνων λήψης και εκτέλεσης παραγγελιών, πλήρη αποφυγή τυχών λαθών και κατ’επέκταση ολική αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της.

Επιπλέον, με το άρτια οργανωμένο τμήμα διακίνησης και με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων εξασφαλίζεται η άμεση και ασφαλής παράδοση των προϊόντων της σε ένα πυκνό δίκτυο σημείων πώλησης, εξυπηρετώντας έτσι τον κατασκευαστικό κλάδο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό.