Οι μικροί φίλοι της ISOMAT επισκέπτονται την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης!

Για άλλη μια χρονιά η εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων της ISOMAT σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018, οι εγκαταστάσεις της εταιρίας γέμισαν από χαρούμενες παιδικές φωνές, πριν αναχωρήσουν όλοι μαζί για το αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδάκια θα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη λειτουργία και παραγωγή ενός σύγχρονου αγροκτήματος.

Αρχικά, οι μικροί μας φίλοι ξεναγήθηκαν στους αμπελώνες, τα θερμοκήπια και τους οπωρώνες του αγροκτήματος, όπου ενημερώθηκαν για την καλλιέργεια της ελιάς και των αρωματικών φυτών. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες παραγωγής γάλακτος στο γαλακτοποιείο και το βουστάσιο, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πτηνοτροφείο και το εκτροφείο σαλιγκαριών της Σχολής.

Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης, οι μικρότεροι της ομάδας δημιούργησαν πήλινες κατασκευές στο εργαστήριο κεραμικής, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά έφτιαξαν το παραδοσιακό τυρί «τυροζούλι», το οποίο δοκίμασαν κιόλας!

Στο τέλος της ημέρας, οι μικροί μας φίλοι επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις της ISOMAT με σακούλες γεμάτες προϊόντα από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι!