Οι εργαζόμενοι της ISOMAT στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Το προσωπικό της ISOMAT συμμετείχε στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000 μ., οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 13 Οκτωβρίου 2018, στο κέντρο της πόλης.

6 εργαζόμενοι της ISOMAT από τα γραφεία διοίκησης, τα χημεία και την παραγωγή έτρεξαν τα 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου, ενώ άλλοι 35 εργαζόμενοι έλαβαν μέρος στα 5 χλμ. του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης συνιστά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του φθινοπώρου, καθώς, εδώ και 7 συνεχόμενα χρόνια, φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους σε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, χρώμα και ενθουσιασμό. Η φετινή διοργάνωση έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με τη συμμετοχή 15.473 δρομέων (3.530 στον Ημιμαραθώνιο και 11.943 στον Δρόμο 5.000 μ.) ηλικίας 12 έως 86 ετών από 56 διαφορετικές χώρες.

Η υψηλών προδιαγραφών διαδρομή και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες προσέδωσαν ξεχωριστή απόλαυση στους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, προσωπικότητες της πόλης, άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και νεαροί μαθητές και μαθήτριες.

Η ISOMAT στηρίζει τον αθλητισμό και προάγει στους εργαζομένους της τις αξίες του ευ ζην και του ευ αγωνίζεσθαι.