Η ISOMAT συμμετείχε στη 13η HORECA 2018

Η ISOMAT συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση HORECA, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στο ανανεωμένο περίπτερο της ISOMAT παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες προϊοντικές λύσεις της εταιρίας για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης. Σε αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης ISOMAT PU SYSTEMS, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων, τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, αλλά και η σειρά χρωμάτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ISOMAT COLOR SYSTEM.

Η HORECA αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού, της γαστρονομίας και της καφεστίασης. Φέτος, η έκθεση κατάφερε να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, προσελκύοντας περισσότερους από 125.000 επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Πρωτοφανής ήταν και ο αριθμός των συμμετεχόντων στα special events της HORECA 2018. Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε μία πληθώρα από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, master classes, επιδείξεις και διαγωνισμούς, με στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών του τουρισμού.