Η ISOMAT στην «Big 5» Dubai 2018

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην «Big 5» Dubai, τη μεγαλύτερη διεθνή κατασκευαστική έκθεση στη Μέση Ανατολή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Dubai World Trade Centre, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου 2018.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της ISOMAT στο Hall 4, Stand D179 και μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών μας λύσεων για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα σας ενημερώσουν για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης ISOMAT PU SYSTEMS, τα νέα, προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από Πολυουρία, τις επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων, καθώς και την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα.

Εδώ και 39 έτη, η «Big 5» έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση για τον δομικό κλάδο στη Μέση Ανατολή. Κάθε χρόνο, η «Big 5» προσελκύει επαγγελματίες από ολόκληρο τον κόσμο με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις τελευταίες τάσεις στον κατασκευαστικό τομέα, την παρουσίαση ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων προσαρμοσμένων στις ατομικές ανάγκες τους και την παροχή ευκαιριών για ανταλλαγή γνώσεων και δικτύωση με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες.

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης: 11:00-19:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: www.thebig5.ae

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊόντικές μας λύσεις, επισκεφτείτε το www.isomat.gr