Η ISOMAT στην Έκθεση WorldBuild India 2018

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση WorldBuild India, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ινδίας για τους κλάδους της αρχιτεκτονικής και των δομικών υλικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Bombay Exhibition Center, στη Μουμπάι, από τις 19 έως τις 21 Απριλίου 2018.

Στο περίπτερο της ISOMAT στο Hall 4, Stand B20, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας θα ενημερώνει τους επισκέπτες για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών της λύσεων για τη σύγχρονη δόμηση, όπως, μεταξύ άλλων, για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης ISOMAT PU SYSTEMS, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, αλλά και τις επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

  • 19 & 20 Απριλίου: 10:00-19:00
  • 21 Απριλίου: 10:00-17:30

Η WorldBuild India αποτελεί την κορυφαία B2B έκθεση της χώρας με εξειδίκευση στους χώρους της κατασκευής και της αρχιτεκτονικής. Η έκθεση προσφέρει πλήθος ευκαιριών για συνεργασία και δικτύωση ανάμεσα σε μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις κυρίαρχες τάσεις στην παγκόσμια κατασκευαστική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.worldbuild-india.com