Βασική στρατηγική της εταιρίας μας είναι η εξωστρέφεια. Ενισχύουμε την παρουσία μας στο εξωτερικό είτε μέσω της δημιουργίας παραγωγικών ή εμπορικών θυγατρικών εταιριών, είτε μέσω εμπορικής παρουσίας μέσω τοπικών διανομέων.

Δραστηριοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο

Η ISOMAT διαθέτει πέραν των εγκαταστάσεων της μητρικής εταιρίας στην Ελλάδα, 2 παραγωγικές θυγατρικές εταιρίες με δικές τους βιομηχανικές μονάδες στη Σερβία και στη Ρουμανία, 7 θυγατρικές εταιρίες σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Σλοβενία, ενώ δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω εξαγωγικών πωλήσεων.

Το τμήμα εξαγωγών, με τα εξειδικευμένα στελέχη του, υποστηρίζει τους πελάτες μας στο εξωτερικό, προσφέροντάς τους τεχνογνωσία όσον αφορά τις ιδιότητες και τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων μας, εκπαίδευση μέσω τεχνικών σεμιναρίων, καθώς και πλούσιο υλικό που θα τους διευκολύνει στην πώληση.

Οι παραγωγικές θυγατρικές μας

ISOMAT ROMANIA S.R.L.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000 στο Βουκουρέστι ως εμπορική θυγατρική με αντικείμενο την αποκλειστική εμπορία και διάθεση των προϊόντων της ISOMΑT στην αγορά της Ρουμανίας. Στα τέλη του 2013, μετατράπηκε σε παραγωγική εταιρία καθώς ξεκίνησε να παράγει πρόσμικτα σκυροδέματος και κονιαμάτων, ενώ μέσα στο 2015, ξεκίνησε παραγωγή χρωμάτων και πολυμερικών σοβάδων, μετά την εξαγορά και ανακαίνιση τοπικού εργοστασίου από τη μητρική εταιρία.

ISOMAT D.O.O.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2005 στο Βελιγράδι με δραστηριότητα την αποκλειστική εμπορία και διάθεση των προϊόντων ISOMAT στην αγορά της Σερβίας. Από τις αρχές του 2011 αποτελεί παραγωγική εταιρία, καθώς ξεκίνησε λειτουργία το ιδιόκτητο εργοστάσιο της ISOMAT στο Βελιγράδι.

Οι εμπορικές θυγατρικές μας

ISOMAT Deutschland GmbH
Η ISOMAT εξαγόρασε τον Δεκέμβρη του 2017 την εταιρία TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH. Η εταιρία, που βρίσκεται στο Φορστ, κοντά στην Καρλσρούη, ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2010 ως εισαγωγέας & διανομέας των προϊόντων της ISOMAT στη Γερμανία.

ΟΟΟ ISOMAT
H εταιρία ιδρύθηκε το 2015 στη Mόσχα και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της ISOMAT στην αγορά της Ρωσίας.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
Η εταιρία ξεκινά τη δραστηριότητά της το 2004 στη Σόφια. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος-διανομέας των προϊόντων της ISOMAT στη Βουλγαρία.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
H εταιρία ιδρύθηκε το 2013 στην Κωνσταντινούπολη και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της ISOMAT στην αγορά της Τουρκίας.

ISOMAT CEE D.O.O.
H εταιρία ιδρύθηκε το 2014 στην πόλη Maribor και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της ISOMAT στην αγορά της Σλοβενίας και της Αυστρίας.

Λοιπές Εξαγωγές

Πέρα από τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών, η ISOMAT πραγματοποιεί επιπλέον διεθνείς πωλήσεις σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως. Την παρούσα χρονική στιγμή τα προϊόντα της εξάγονται σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Μάλτα, Ουκρανία, Τσεχία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Κροατία, Γεωργία, Κόσσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά, Χιλή, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Ινδία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανο, Παλαιστίνη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Λιβύη, Λιβερία, Νιγηρία, Τυνησία, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Αρμενία, Αυστραλία, Δανία, Ιράκ, Ισημερινή Γουινέα, Κουβέιτ, Μαυρίκιος, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Ουζμπεκιστάν, Πολωνία, Σλοβακία και Συρία.