ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ISOMAT ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2009

 

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η συμμετοχή της ISOMAT στη 14η Έκθεση Υλικών & Εξοπλισμού Οικοδομικών Έργων «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2009», που διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ανατολικού Αερολιμένα Αθηνών, Ελληνικό, από 8 έως 12 Απριλίου.

Με το εντυπωσιακό της περίπτερο η ISOMAT προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων πλήθος μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και ιδιωτών, στους οποίους παρουσίασε τις 6 κατηγορίες των προϊόντων της (Στεγανωτικά ΥλικάΒελτιωτικά Σκυροδέματος και ΚονιαμάτωνΚόλλες και ΑρμόστοκοιΕπισκευαστικά Υλικά και Υλικά ΒαφήςΈτοιμοι ΣοβάδεςΒιομηχανικά Δάπεδα ) και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει για κάθε είδους κατασκευαστική δραστηριότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε φέτος η εταιρία στην επισκευή και ανακαίνιση, προτείνοντας έξυπνες κατασκευαστικές λύσεις για την αναβάθμιση κατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων καθώς και στην επιτακτική πλέον ανάγκη εφαρμογής τεχνολογιών δόμησης για την εξοικονόμηση ενέργειας σε νέα και παλαιά κτίρια.

Την παράσταση έκλεψαν όμως οι ζωντανές επιδείξεις εφαρμογών που πραγματο-ποιήθηκαν από τους μηχανικούς του τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης της ISOMAT. Στις επιδείξεις αυτές παρουσιάστηκε η κατασκευαστική ευκολία και τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης «KELYFOS», το οποίο επιτυγχάνει έως και 55% εξοικονόμηση ενέργειας ενώ συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος με δραστική μείωση των αερίων ρύπων που εκλύονται στην ατμόσφαιρα τόσο για τη θέρμανση όσο και για την ψύξη ενός κτιρίου.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή, ελαφριά, εύκαμπτη ρητινούχα κόλλα πλακιδίων ISOMAT AK-LIGHT, η οποία είναι πιο ελαφριά (30% λιγότερο βάρος), απλώνεται πιο εύκολα και προσφέρει 30% μεγαλύτερη απόδοση ανά κιλό από μία συμβατική κόλλα. Κατά συνέπεια διευκολύνει το μάστορα ενώ είναι ιδανική για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων.

Το περίπτερο της ISOMAT τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους πολλοί συνεργάτες της εταιρίας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.