Εξαγωγές

Διεθνής παρουσία
Θέλουμε τα προϊόντα μας να φτάνουν σε όλο και περισσότερες αγορές, γι’αυτό εντείνουμε συνεχώς τις προσπάθειες για εξωστρέφεια. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι υπεύθυνοι εξαγωγικών πωλήσεων είναι αφιερωμένοι στην υποστήριξη των πελατών μας στο εξωτερικό, προσφέροντάς τους τεχνογνωσία όσον αφορά τις ιδιότητες και τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων μας καθώς και πλούσιο προωθητικό υλικό που θα τους διευκολύνει στην πώληση. Σήμερα δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, είτε μέσω της δημιουργίας θυγατρικών εταιριών είτε μέσω τοπικών διανομέων.

Οι θυγατρικές μας:

ISOMAT ROMANIA S.R.L.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 στο Βουκουρέστι. Δραστηριότητά της αποτελεί η αποκλειστική εμπορία και διάθεση των προϊόντων της ISOMΑT στην αγορά της Ρουμανίας. Στα τέλη του 2013 ξεκίνησε να παράγει πρόσμικτα σκυροδέματος και κονιαμάτων, ενώ μέσα στο 2015 ξεκινάει παραγωγή χρωμάτων και
πολυμερικών σοβάδων.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
Η εταιρία ξεκινά τη δραστηριότητά της το 2004 στη Σόφια. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος-διανομέας των προϊόντων της ISOMAT στη Βουλγαρία.

ISOMAT D.O.O.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 στο Βελιγράδι με δραστηριότητα την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων ISOMAT στην αγορά της Σερβίας. Από τις αρχές του 2011 αποτελεί παραγωγική εταιρεία, καθώς ξεκίνησε λειτουργία το εργοστάσιο της ISOMAT στο Βελιγράδι.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
H εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 στην Κωνσταντινούπολη και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της στην αγορά της Τουρκίας.

ISOMAT GRADBENI MATERIALI D.O.O.
H εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 στην πόλη Maribor και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της στην αγορά της Σλοβενίας.

ΟΟΟ ISOMAT
H εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 στη Mόσχα και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της στην αγορά της Ρωσίας.